Winkelwagen
€0,00

Planet Ayurveda is een bedrijf uit India die een grote variëteit aan Ayurvedische producten produceert. Bij het prepareren van deze kruidenproducten wordt de nadruk gelegd op de selectie van de juiste grondstoffen en kruiden. Het bedrijf is in 2002 opgericht, vanuit de passie om de mensheid te dienen, door Dr. Vikram Chauhan (MD Ayurveda). Ondertussen heeft Planet Ayurveda liefhebbers over de hele wereld en is het een internationaal gevestigde naam.

Hoofdkantoor en kliniek van Planet Ayurveda in Chandigarh, India

Planet Ayurveda heeft een breed scala aan kruidenproducten in haar portfolio en is toegewijd aan de promotie van natuurlijke kruiden. Zij brengt de voordelen hiervan naar de gewone man en verspreidt de boodschap van "dichter bij de natuur leven" om een ​​gezond en gelukkig leven te leiden. Jouw regelmatige aanmoediging en steun hierbij wordt zeer gewaardeerd.

Planet Ayurveda kruidenpreparaten worden bereid met natuurlijke kruiden op basis van door de tijd geteste formules. Alle Ayurvedische supplementen die worden geboden komen ten goede aan de algehele gezondheid. De productie gebeurt strikt volgens de oude Ayurvedische methodes waarbij de Shastriya Paddhati strikt wordt gevolgd. Shastriya Paddhati betekent letterlijk 'de techniek van de Schriften', wat het equivalent is van de moderne GMP (Good Manufacturing Practice). Ook bezit Planet Ayurveda dit GMP certificaat van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO). Sommige van de toepassingen en apparatuur zijn echter uniek voor Ayurveda, wat de productie van onze producten tot een harmonieuze mix maakt van de GMP en de Shastriya Paddhati. Tevens is Planet Ayurveda ISO 9001:2015 en HACCP gecertificeerd en FDA geregistreerd. De producten van Planet Ayurveda zijn HALAL, KOSHER, USDA Organic en India Organic gecertificeerd.

Planet Ayurveda producten worden volgens gestandaardiseerde formules bereid door experts op het gebied van Ayurveda. Alle producten zijn van de hoogste kwaliteit en bevatten alleen gestandaardiseerde extracten van pure kruiden, zonder enige toevoegingen. Ieder extract is getest op zuiverheid en inhoud.

Indiase vrouwen op een theeplantage

Planet Ayurveda verbouwt en verwerkt haar kruiden in de “groene zone” nabij de Himalaya. Dit gebied is niet vervuild met zware metalen en andere schadelijke elementen en worden er geen pesticiden en anorganische meststoffen gebruikt. Een schoon milieu is cruciaal voor de zuiverheid van onze kruidenproducten.