Winkelmand
€0,00

Het bedrijf en merk Planet Ayurveda uit India is ontstaan ​​uit de innovatieve gedachte van Dr. Vikram Chauhan - MD (Ayurveda) voor zijn passie om de mensheid te dienen. Ondertussen heeft Planet Ayurveda nieuwe hoogten bereikt en zijn onze productliefhebbers verspreid over de hele wereld. Voor onze producten wordt veel nadruk gelegd op de selectie van de juiste type grondstoffen en kruiden voor het maken van onze kruidenpreparaten.

front-view-of-planet-ayurveda-01-1024x818

Planet Ayurveda heeft inmiddels vele kruidenproducten in haar portofolio en is toegewijd aan de promotie van natuurlijke kruiden en om de voordelen hiervan naar de gewone man te brengen. We verspreiden de boodschap van "dichter bij de natuur leven" om een ​​gezond en gelukkig leven te leiden, waarbij we jouw regelmatige aanmoediging en steun zeker nodig hebben en waarderen.

Alle Planet Ayurveda kruidenpreparaten worden bereid met natuurlijke kruiden op basis van door de tijd geteste formules. Wij bieden Ayurvedische voedingssupplementen aan die de algehele gezondheid ten goede komen. De productie van al onze producten gebeurt strikt volgens de oude Ayurvedische methodes waarbij de Shastriya Paddhati strikt wordt gevolgd. Shastriya Paddhati betekent letterlijk 'de techniek van de Schriften', wat het equivalent is van de moderne GMP (Good Manufacturing Practice). Ook bezit Planet Ayurveda dit GMP certificaat van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO). Sommige van de toepassingen en apparatuur zijn echter uniek voor Ayurveda, wat de productie van onze producten tot een harmonieuze mix maakt van de GMP en de Shastriya Paddhati. Tevens is Planet Ayurveda ISO 9001:2008, HACCP, en HALAL gecertificeerd en FDA geregistreerd.

Onze producten worden volgens gestandaardiseerde formules bereid door onze experts op het gebied van Ayurveda. Onze producten zijn van de hoogste kwaliteit en bevatten alleen gestandaardiseerde extracten van pure kruiden, zonder enige toevoegingen. Ieder extract is getest op zuiverheid en inhoud.

India plantation 01

Planet Ayurveda verbouwt en verwerkt haar kruiden in de “groene zone” nabij de Himalaya. Dit gebied is niet vervuild met zware metalen en andere schadelijke elementen en er worden geen pesticiden en anorganische meststoffen gebruikt. Een schoon milieu is cruciaal voor de zuiverheid van onze kruidenproducten.


Nieuwe producten

Bekijk onze laatste toegevoegde producten