Winkelmand
€0,00

Op de markt worden meerdere natuurlijke producten en kruidensupplementen voor een verscheidenheid aan gezondheidsproblemen aangeboden. Deze producten kunnen behoorlijk variëren in kwaliteit. Dus hoe kun je er zeker van zijn dat je hoogwaardige en effectieve Ayurvedische producten koopt? Hierbij moet je vooral letten op de exacte inhoud van de producten. Dus waaruit bestaan de capsules en waarmee zijn ze gevuld? Bevatten ze additieven? Hoeveel zit er in een capsule? Bevat het een extract of gewoon een ruw poeder? Al deze aspecten zijn belangrijk.

De kwaliteit van Planet Ayurveda™

Wanneer je onze ayurvedische producten koopt, kun je op de volgende kwaliteit rekenen:

  • 100% vegetarische capsules
  • Zeer effectieve gestandaardiseerde extracten
  • 500 mg extract in iedere capsule
  • 100% zuivere producten zonder additieven of chemicaliën
  • Positieve energie
100% vegetarische capsules

Planet Ayurveda maakt uitsluitend gebruik van 100% vegetarische capsuleomhulsels gemaakt van hydroxypropylmethylcellulose wat algemeen voor komt in planten. Deze capsules voldoen aan alle vereisten van de huidige FCC (Food Chemical Codex) en USP-normen. Wij gebruiken geen goedkope harde gelatine die bestaat uit chemicaliën, kraakbeen van koeien en varkensdarmen.

Het krachtigste gestandaardiseerde extract

In onze 100% natuurlijke kruidensupplementen gebruiken we uitsluitend gestandaardiseerde extracten van kruiden van de beste kwaliteit.

Gezondheidsproducten op kruidenbasis zijn op de markt in drie vormen verkrijgbaar:

  1. Zuiver kruidenpoeder – plant of deel van een plant welke is gedroogd en vermalen tot poeder.
  2. Kruidenextract – extract van een plant of deel daarvan, het gehalte aan concreet actieve bestanddelen in het extract is hierbij niet bekend.
  3. Gestandaardiseerd kruidenextract – extract van een plant of deel daarvan waarvan het extract wordt bereid en getest op het percentage actieve bestanddelen.

Over het algemeen is het concentratieniveau bij gestandaardiseerde extracten erg hoog. Voor Ashwagandha capsules gebruiken we bijvoorbeeld 100 kg kruidenpoeder voor het verkrijgen van 10 kg gestandaardiseerd extract. Vervolgens testen we het extract op de aanwezigheid en hoeveelheid van een actief bestanddeel. Bij Ashwagandha testen we bijvoorbeeld op de inhoud van Withanolides. Het extract wordt alleen goedgekeurd voor gebruik als het aan alle criteria voldoet. Anders keuren we het extract af en markeren we het voor gebruik als gewoon kruidenextract.

Lees meer over de voordelen van gestandaardiseerde extracten en waarom deze beter zijn dan gewone extracten.
Daarbij zijn de kosten van ruwe kruidenpoeders minimaal. Kruidenextracten kosten tien maal zo veel als ruwe poeders en gestandaardiseerde extracten kosten nog meer.

500 mg in één capsule

Planet Ayurveda vult haar vegetarische capsules uitsluitend met 500 mg gestandaardiseerd kruidenextract, terwijl veel andere fabrikanten 250 mg kruidenextract of ruw kruidenpoeder gebruiken en dit aanvullen met toevoegingen.

100% pure kruidenproducten zonder toevoegingen, vulstoffen of chemicaliën

Planet Ayurveda producten zijn 100% natuurlijk. Vele andere fabrikanten vullen capsules met 250 mg kruidenextract en vullen de rest van de 500 mg capsulehuls met ruw kruidenpoeder, vulstoffen, chemicaliën of zelfs meel. Dit alleen om kosten te besparen. Wij vullen onze capsules met uitsluitend 500 mg gestandaardiseerd extract van kruiden van de beste kwaliteit zonder conserveringsmiddelen, vulstoffen of chemicaliën.

Positieve energie

Planet Ayurveda infused haar producten met positieve energie, zegeningen en een hoog karma en komen inclusief een volledig veganistisch/vegetarisch afleversysteem voor een betere opname door het lichaam. Onze prijzen weerspiegelen onze toewijding om jou de hoogste kwaliteit en combinaties van helende kruiden te bieden.


Don`t copy text!